۱۳۸۸ اردیبهشت ۵, شنبه

احساساتم به ظرافت بکارت تو


مگر نفهمیدی احساساتم ظریفتر از بکارت توست، این حق من بود؟ ترا نخواهم بخشید چون باکرگی احساساتم را گرفتی ، مرگ را برخود تحمیل می دارم تا ننگ جندگی بر من نماند، من یک باکره بودم اما برای تو فدایش کردم و تو نفهمیدیش ، آن همه احساسات پاک به دست های آلوده ی تو دستمالی شد از تو نخواهم گذشت عشق من.

۱۳۸۸ فروردین ۳۱, دوشنبه

دودوتا پنش تا


تفکرات من بر مبنای 5=2x2 شکل گرفته و تمام مسائلی که حل می کنم جوابش بر این بیس غلط ، نتیجه ای غلط خواهند داشت،و متاسفانه چنان این بیس در من درونی شده که کوچکترین شکی در اشتباه بودنش به خود راه نمی دم، هیچ علاقه ای هم به بروز رسانی اطلاعاتم ندارم و دردا که مثل من کم نیستن،مسایلی پر از خرافه و خالی ازعقل و علم برای ما شده حقیقتی مقدس که آسمان به زمین بیاد و یا زمین به آسمان ، همان حرفای کهنه برای ما سند است و بس، هیچ وقت فکر نمی کنیم، همیشه مسایل سطحی برامون دغدغه بوده و مسایل مهمتر به ما ربطی نداشته و فقط فکر زندگی خودمون هستیم ، همیشه هم دو دو تا پنش تا بوده و خواهد بود ، اصلا تا به امروز فکر نکردیم که این نتیجه می تونه غلط باشه ، اصلا تا به امروز فکر نکردیم،خب دیگه حرف آخونده برامون سند دیگه اون که کارش دینه بهتر از ما می دونه چه خبره ، هر چه گفت ما هم همون کارو می کنیم، آره بابا سخت نگیر! ، جالبه که این حکایت من و تو و گربه ی نشسته بر دیوار آسیا نیست ، این حکایت اکثریت مردم دنیاست ، این حکایت قشری بزرگ بنام توده اس که همیشه توده باقی خواهد ماند، چه در ایران ، چه در سوریه و یا چه در پاکستان یا نقطه ی دیگری از دنیا.

۱۳۸۸ فروردین ۲۶, چهارشنبه

عکس هایی زیبا از شهر زیبای سنفرانسیسکو

سانفرانسیسکو یکی از شهرهای بزرگ ایالت کالیفرنیای امریکاست. سانفرانسیسکو با جمعیت ۷۹۹,۲۶۳ نفری چهارمین شهر بزرگ ایالت کالیفرنیا است. شهر سانفرانسیسکو در نوک شمالی شبه‌جزیره سانفرانسیسکو و در کنار خلیج سانفرانسیسکو قرار دارد. چندین جزیره درون خلیج و جزایر فارالون نیز که در ۲۷ مایلی ساحل در اقیانوس آرام قرار دارند بخشی از محدوده شهری سانفرانسیسکو بشمار می‌آیند.
شهر سانفرانسیسکو نقطه مرکزی در محدوده کلانشهری منطقه خلیج سانفرانسیسکو بشمار می‌رود. این محدوده کلانشهری در جمع ۷ میلیون جمعیت دارد. شهر سانفرانسیسکو پس از نیویورک متراکمترین شهر امریکا از نظر جمعیت است.
نخستین اروپایی‌هایی که در سانفرانسیسکو ساکن شدند اسپانیایی‌ها بودند که در سال ۱۷۷۶ بدین مکان آمدند. پس از هجوم طلای کالیفرنیا در ۱۸۴۸ شهر سانفرانسیسکو هم به سرعت رشد کرد.
زمین‌لرزه ۱۹۰۶ سانفرانسیسکو، این شهر را تبدیل به ویرانه نمود (نمای قدیمی شهر عکس پایین)ولی پس از آن شهر به سرعت بازسازی شد.

1100px-san_francisco_1906_earthquake_panoramic_view




این شهر همانند سایر مناطق کالیفرنیا آب و هوای مدیترانه ای داشته در تابستان گرم و خشک ودر زمستان مرطوب و معتدل است.
گلدن گیت که پلی ساخته شده بر روی اقیانوس آرام هست را می توان نه تنها سمبل سان فرانسیسکو بلکه پس از مجسمه آزادی سمبل امریکا دانست.بی بریج که پل ارتباطی بین سان فرانسیسکو و اوکلند میباشد نیز زیبایی دو چندان به این شهر داده.
سان فرانسیسکو همچنین به دلیل داشتن تپه های بلند شهرت دارد.ارتفاع این تپه ها گاهی به ۳۰ متر هم میرسد.ناب هیل , راشن هیل و بلندی های پاسیفیک ازمعروف ترین تپه های شهرهستند.
اوشن بیچ و بیکر بیچ از سواحل زیبای این شهر بشمار آمده اما به دلیل سردی آب اقیانوس و امواج بلند برای شناکردن مناسب نیستند.ضلع شرقی سان فرانسیسکو لنگرگاه کشتی های مسافربری و تجاری بوده و اسکله فیشرمن در این منطقه قرار دارد که مکان خوبی برای توریستهای بازدیدکننده است.
خیابان مارکت مهمترین قسمت اداری و تجاری سان فرانسیسکو بحساب می آید .از دیگر قسمتهای شهر میشود از North Beach که ایتالیایی نشین است نام برد. Mission District از مناطق پر جمعیت سان فرانسیسکو بشمار میرود که اکثر آنها از قشر کارگر هستند. Richmond در شمال گلدن گیت پارک و Sunset در جنوب این پارک ازمحله های شلوغ و پر رفت و آمد این شهر میباشند. تیم بیسبال جاینتز و تیم فوتبال فورتی ناینرز از تیم های ورزشی پرطرفدار سان فرانسیسکو هستند.

019-cable-car


نمایی از شهر با خیابانی پر شیب، ماشین کابلی ، خلیج و آلکاتراز



029-north-beach-russian-hill


north beach russian hill


060-on-the-bridge


نمایی از روی پل معروف گلدن گیت


0022020lombard20st


خیابان معروف لمبارد


063-pier


pier


cable_car


تصویری از ماشین کابلی که بیش از 100 که در این شهر وجود دارند


dta_84c_193


سد معروف منطقه


n48411192144_1468453_3217289


نمایی از شهر


2092143232_17bc4f913f


ساختمان ترنز آمریکا که به نوعی سمبل این شهر هم هست


021-union-square


union square


073-sf-city-hall


Hall city


golden20gate20park20bandstand


و سر در پارک بسیار زیبا و سر سبز گلدن گیت

۱۳۸۸ فروردین ۲۴, دوشنبه

دمکراسی و نه چیز دیگر


نگاه های متفاوت انسانها به زندگی چه نتایج عجیبی رو رقم می زنه ، یکی می شه کمو نیست ، یکی میشه اسلامیست، آن یکی دمکرات و دیگری مائوییست،یکی میشود استالین ، یکی میشود بن لادن، یکی می شود اوباما و آن یکی مائو،یکی را به مجسمه اش هم رحم نمی کنند، آن یکی مورد نفرت دنیا قرار می گیرد ، دیگری محبوب دلها و آخری هیچ نگفتنش بهترش باد، یکی به کارگری اندیشید ، دیگری به دین فروشی ، آن یکی به نجات دنیا از بحران اقتصادی و آخری به کشتار و کشتار و ...، براستی این نگاه های متفاوت و اکثرا استبدادی چه پایان های ناخوشایندی را برای بشریت رقم زده، و جالب اینجاست که هنوز هم نمی فهمیم چاره ی درد دمکراسیست و نه چیز دیگر .

۱۳۸۸ فروردین ۲۳, یکشنبه

بخورید و بیاشامید اما اصراف نکنید


اگر ذره ای به گیاه خواری علاقه می داشتم محال بود به گوشت خواری ادامه بدم، واقعا ما آداما چقدر خود خواهیم ، حیوون بدبخت و می کشیم که گشنه نمونیم، چقدر حق بجانب، خب دیگه بالاخره اشرف مخلوقاتیم ، خدا گفته دیگه دلیلشم ایناها : هم توی تورات هست هم توی قرآن گفته خدا ما رو نمایندش کرده روی زمین ، این نعمت ها رو هم برای ما فراهم کرد و گفت بخورید و بیاشامید اما اصراف نکنید، خب دیگه خدا گفته و دینم تایید کرده و حتی حدیث های متعددی هم از امامان عزیز شیعه باقی مونده ، دیگه وقتی این بزرگان اجازه رو دادن ، واقعا ما چه کاره ایم ، اما وقتی کمی از دین دور می شی و بوجود انسانی خویشتن مراجعه می کنی ، حتی نمی تونی به این موضوع فکر کنی که تو حقت از اون حیوون بدبخت بیشتره ،اون وقته که تحمل کشتن حتی یک گنجشک رو نداری یا زمانیکه استخوان سینه ی یک مرغ رو می شکونن از شکستن وجود اون ،دردت میگیره ، احساس یدی بهت دس می ده و خوردن اون حیوون بدبخت برات سخت میشه ، حیف که علاقه ای به گیاه ندارم، حیف!

۱۳۸۸ فروردین ۲۰, پنجشنبه

براستی مرگ ترسناک است؟

 
آنگاه که با دید مذهبی به مرگ می نگرم ، لحظه ایست بس ترسناک و دوست نداشتنی ، لحظه ای که بعد از گذران این همه مصیبت دنیوی، باید در جای دیگر ادامه اش را بروی ، یا به رود روان و درخت سیب و حوری های دلربا برسی یا به آتش و تعفن و عذاب آخرت، که انگار به خواسته خودت زندگی را انتخاب کردی که ادامه اش را طلب کنی!
و آنگاه که با دید منطقی و انسانی به مرگ می نگرم ، لحظه ایست قابل پذیرش و دوست داشتنی ، لحظه ی پایان تحمل یک عمر جبر و سختی و تجربه و آرامش ابدی که نه در بهشت و جهنم که در هیچ جا

۱۳۸۸ فروردین ۱۷, دوشنبه

خدمات کارگران در ساخت آمریکا

عکسهای زیر جزوی از Golden Collection تاریخی آمریکا بوده و در سالهای 1930 توسط Charles Ebbets گرفته شده اند. اکثر آنها صحنه های روزمره کارگرانی را نمایش می دهد که در سالهای 1920 تا 1935 در ساختمان آسمانخراشها مشارکت داشتند.این تصاویر در تاریخ 29 سپتامبر 1932 در شهر نیویورک گرفته شده اند و در تاریخ 2 اکتبر همان سال در پیوست یکشنبه نشریه New York Herald Tribune به چاپ رسیدند. این عکسها در طبقه 69 از یک آسمانخراش 70 طبقه که ساختمان CE از مرکز Rocklfeller می باشد گرفته شده است.


02


Charles Ebbets یکی از ثبت کنندگان این عکس های تاریخی


01


بسیاری از این تصاویر همراه پرونده بتمن (Bettmann) می باشد که در سال 1936 توسط Otto Bettmann پیدا شده اند. این پرونده مجموعه ای از 11 میلیون عکس دارد که شامل برخی از بهترین عکسهای تاریخی ایالات متحده نیز می شود. در حال حاضر این پرونده متعلق به شرکت کوربیس (Corbis) می باشد که از دارایی های بیل گیتس است.


HU043455


04


05


06


BE064210


BE032364


09


10


11


12


image055


13


U507233INP


23 Oct 1929, Manhattan, New York, New York, USA --- New York: Twenty-seven years of skyscraper building have made Michael Borsh contemptuous of great heights. He is eating a sandwich on top of the Chrysler building, 800 feet above the street. --- Image by © Bettmann/CORBIS


منبع

۱۳۸۸ فروردین ۱۳, پنجشنبه

پاکی


انگار که روده هایم از وجود آن همه کثافت درونش خسته است، دلش می خواهد با قدرت تمام از شر تمامشان خلاص شود و از آلودگی مبرا، حتی اگه شده فقط برای چند ساعت، که خوب می داند آن کثافت دوباره احاطه اش خواهد کرد و چه جالب که تسلیم نمی شود و دوباره در رهایی از شرشان می کوشد و دوباره تکرار و تکرار، و او خسته نمی شود.